Viharsarok Budo Sport Egyesület
Aktuális információk:
Capoeira szakosztály

  Capoeira edzések 2009. novembere óta vannak egyesületünkben,
Szabó Dániel vezetésével.


Capoeira  Békéscsaba

Capoeira edzések:

Szombat: 14.00 -16.00

Edzésvezető és ügyintéző:

Ondos Árpád (Tranquilo)
Tel: 70 525 25 37
www.facebook.com/arpad.ondos

Ügyintéző, alapító:

Szabó Dániel (Arquinho)
Tel.: 06 30 450 44 45
www.facebook.com/Arquinho

capoeirabekescsaba@hotmail.com
Honlap: www.capoeira.fw.hu
A csoportunk Békéscsabán 2007 novembere óta működik, melyet eredetileg néhány lelkes fiatal alapított, akik a későbbiekben felvették a kapcsolatot profi brazil oktatókkal.

Jelenleg az elsődleges célunk, hogy minél több emberrel megismertessük a brazil kultúra és mozgásvilág ezen szeletét, bemutatók, workshopok, rendezvények és természetesen az edzéseink által.

Senzala Egyesületről:

A SENZALA csoport néhány fiatalból jött létre 1963-ban, akik a capoeira stílus tökéletesítését tüzték ki maguk elé. 1967-ben Rio de Janeiroban rendezték meg Brazília elsö capoeira versenyét, amelyet a födíjról Arany Berimbaonak neveztek el. Az a csoport, amely három egymást követö éven keresztül képes volt megnyerni a födíjat, végül örökre megtarthatta azt. A Senzala csoport a nagyközönség megdöbbenésére képes volt háromszor megnyerni a bajnokságot. Ezt követöen a csoport rohamos növekedésnek indult, egész Brazíliában egyre több tanítványra tett szert, a tagjai iskolákban, egyetemeken és sportklubokban oktattak. 1984-ben lehetsége nyílt a Senzala csoportnak arra, hogy megrendezze Párizsban az elsö európai capoeira találkozót. A csoport ettöl a pillanattól kezdve nemzetközi hírnévre tett szert, és tovább terjeszkedett: ma megtalálható a világon mindenfelé, így Franciaországban, Angliában, Dániában, Svédországban, Olaszországban, Horvátországban, Ukrajnában, Szerbiában, Hollandiában, Németországban, Finnországban, Spanyolországban, Izraelben, Peruban, Kínában, stb., és most már Magyarországon is.

Szakosztályok
Vidéki Aikido Klubok
Elérhetőségek, edzőterem
Egyesület története
Programok, Táborok
2016.
Közhasznúsági információk
Kapcsolatok, Linkek
Régi szakosztályok
Békéscsaba
vissza az oldal elejére


Szabó Dániel
Arquinho
Edzésvezető
és ügyintéző:
1992 - 2017
1992 - 2017
2018. január 28. - Vizsgáztatók és Instruktorok éves felkészítő edzése, 2018-ban danvizsgázni szándékozók felmérő edzése, elnökségi gyűlés (Budapest Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok Judo-terem)
2018. március 18. - Tavaszi központi kyu vizsga, TB ülés, dan elővizsga, instruktori edzés, kyu és dan vizsga felkészítő edzés, elnökségi gyűlés (Budapest Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok Nagyterem)
2018. március 29. - április 1. - Tavaszi edzőtábor (Masuda Manabu sensei, Budapest Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok Nagyterem )

Ondos Árpád
Tranquilo
Ügyintéző,
alapító: